Feed on
Posts
Comments
Dit is momenteel één van mijn favoriete kookboeken. Een kookboek vol met groentengerechten. Er komt geen vlees, kip of vis om de hoek kijken. Zelfs niet een héél klein beetje. En het mooie is: je mist het niet. Totaal niet!
 
Ik heb het boek gekocht omdat ik sinds enige tijd elke week een kratje krijg met groenten. Elke week is het  weer een verrassing en soms zitten er groenten bij waarvan ik óf geen idee heb wat ik er mee moet óf eens iets anders wil proberen. Dit boek biedt uitkomst.
 
 
Een paar recepten die je echt eens moet proberen: gekaramaliseerde knoflooktaart, de ultieme wintercouscous, zoete wintersalade, preikoekjes, overvolle groentetaart. En dan zijn er nog genoeg die ik ook wil uitproberen.
Plenty
Auteur: Yotam Otolenghi
ISBN: 9059563794
Prijs: ± € 29,95

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/local/www/foodbgood/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 Responses to “Yotam Ottolenghi – Plenty”

  1. marlissa says:

    Oh wat een leuke tip!
    Lijkt mij echt een leuk kookboek. Weer eens wat anders!:D

  2. Andrea says:

    Die tofu met sojasaus, knoflook, pepers en ui is echt goddelijk, die moet je zeker aan je lijstje ‘to do’ toevoegen!

Leave a Reply