Feed on
Posts
Comments

 

Street food - Mirjam Letsch Ik heb hem al een tijdje in huis en ik ben er iedere keer dat ik er uit kook weer erg blij mee! Afgelopen weekend heb ik een middagje samen met dit boek doorgebracht achter het fornuis en we hebben heerlijk gegeten. Het boek staat boordevol vegetarische recepten van de straat uit India. Eindelijk hebben we een keer een echt lekkere dal (linzensoep) gegeten. Ik heb de samosa’s gemaakt die wel wat oefening vereisen (dat deeg, best een lastig klusje om goed uit rollen) en geserveerd met rozijnen-gemberchutney. De rijst met doperwten heb ik al een paar keer eerder gemaakt, maar dit keer met zwarte kardemom – zoals het recept ook vindt, ik wist alleen niet meer dat ik ze in huis had 🙂  –  die een rokerige smaak heeft, heel anders dan de groene variant.  Het boek staat naast recepten ook boordevol prachtige foto’s. Niet zozeer van de gerechten, maar van de mensen. En ik laat me altijd wel verleiden door mooie foto’s.

Mirjam Letsch heeft naast dit boek over India nog 2 andere Street food-boeken: Vietnam en Kosovo.

Street food India

Auteur: Mirjam Letsch
ISBN: 9081962906
Prijs: 24,95

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/local/www/foodbgood/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply