Feed on
Posts
Comments

Jong geleerd…

Lynn (2 1/2) vindt het leuk om te helpen in de keuken. Vooral als ze iets mag wassen of snijden. Ze vindt het zó leuk dat zelfs een buurvrouw het fornuisje van haar kinderen heeft laten staan zodat Lynn daar regelmatig even langs kan gaan om een taartje te bakken. Ik vrees dat dát nu verleden tijd is want sinds afgelopen zaterdag heeft ze haar eigen keukentje!

Het is een geweldig zelfgemaakt keukentje met een fornuis, een oventje en een wastafel. Bovenop is een rekje waar je bordjes in of op kunt plaatsen, kopjes aan kunt hangen en een keukenkastje met pannetjes en een heel servies. Aan de zijkant zit een stangetje met daaraan een bakje waar je bestek in kunt stoppen en haken met een braadpannetje, pannenlappen e.d. Kortom een compleet ingerichte keuken.

Lynn is er helemaal weg van. Ze kon niet geloven dat hij er zondagochtend echt stond. We hebben dan ook een uitgebreid ontbijtje gekregen met gebakken thee, een eitje en nog veel meer lekkere dingen!

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/local/www/foodbgood/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply