Feed on
Posts
Comments

Superfoods

Sinds een tijd ben ik me gaan verdiepen in superfoods. Ik google het internet af en vraag de winkeliers in de gezondheidswinkels de oren van het hoofd. Gelukkig zijn ze altijd enthousiast en denken ze ook altijd goed met me mee. Ik vroeg laatst aan de mevrouw van de gezondheidswinkel of ze ook merkte dat het drukker werd in de winkel. Ik merkte het namelijk wel! Ik was vrijwel nooit meer alleen als klant. Zij merkte het ook. Het was veel drukker in de winkel. Gelukkig! Dat betekent dat we met zijn allen bewuster gaan eten.

Wat ik hier schrijf over superfoods is deels eigen ervaring, deels theorie uit boeken en deels door onderzoek te doen op het internet. Nog niet alles is bekend over superfoods, misschien wel meer niet dan wel. Bovenal wil ik je op het hart drukken dat als je last krijgt na het nuttigen van een superfood, dat dat een teken is van je lichaam. Het is net als met allergieën, als je merkt dat je ergens last van krijgt, dan moet je het niet nemen.

De superfoods

Work in progress

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/local/www/foodbgood/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply