Feed on
Posts
Comments

Online

Bekend van tv

Abelhttp://www.taartenvanabel.nl/

De taarten van Abel is een VPRO programma van Villa Achterwerk. Een erg leuk programma waarin Abel met kinderen de meest geweldige taarten bakt. Op deze website zie je een overzicht van deze taarten & vind je ook recepten.

Jamieoliversmhttp://www.jamieoliver.com/

Lekker ongecompliceerd koken, maar ohboy… wat is het lekker. Absolute aanrader!

 

Nigellalawsonsmhttp://www.nigella.com/

Nigella’s recepten zijn vaak eenvoudig, maar ze eist wel dat de weinige ingrediënten van hoge kwaliteit zijn. In haar tv-programma’s laat ze zien dat eenvoudige ingrediënten zeer effectief kunnen zijn en dat je met een paar benodigheden de lekkerste maaltijden op tafel kunt zetten.

 

Biologisch

  • http://www.odin.nl/: Website over de Odin fruit- en groente-abonnementen. Tevens staan er veel lekkere recepten op. Ook kun je via http://www.odinwinkel.nl direct bij Odin boodschappen bestellen. Deze moet je dan zelf ophalen bij een afhaalpunt.
  • http://www.adopteereenkip.nl/: Adopteer ook een biologische kip en steun hiermee de biologische kippenboeren.
  • http://www.puuruiteten.nl/: Als je een restaurant zoekt waar men biologische produkten gebruikt.

 

Handig

  • http://www.foodlexicon.net/: Food-terms Dictionary. Handige website voor als je de Nederlandse vertaling van een ingrediënt zoekt bijvoorbeeld.
  • http://www.omaweetraad.com/: Oma weet raad! Website vol huishoudelijke tips & trucs en tevens kooktips!
  • http://www.kombu.de/holland1.htm: Kombucha Journal: website met heel veel informatie over Kombucha.
  • http://www.food-info.net/: Site met veel informatie over voedsel opgezet en onderhouden door het departement Levensmiddelentechnologie van Wageningen Universiteit en een team van internationale studenten die in Wageningen Levensmiddelentechnologie of Voedselveiligheid studeren.

 

Portals

 

Verzameling van recepten voor baby’s-kinderen

 

Verzameling van recepten

 

Webshops

  • http://www.kookboekwinkel.nl/: Kookboekwinkel.nl is een zelfstandige internetboekhandel, met een aanbod boeken op het gebied van koken, eetcultuur, gezondheid etc. Ook staan er links naar nieuws, adressen en wetenswaardigheden over voeding.
  • http://www.fabulouskitchen.nl/: Waar o waar is de keukenserie van Nigella in Nederland te verkrijgen? In ieder geval hier, het hele assortiment! Gevestigd in Delft, maar je kunt ook bestellen en op laten sturen. Daarnaast een link naar fabulous food, voor mensen die op zoek zijn naar de typisch engelse etenswaren die in Nederland moeilijk te verkrijgen zijn.

 

Zoekt en gij gult vinden…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/local/www/foodbgood/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One Response to “Online”

Leave a Reply